Michael Skov Ustrup

 

Viborgvej 260

7840 Højslev

e-mail: miustrup@outlook.dk

Tlf.: 91 31 48 66

Jeg er 29 år og bor til dagligt på Viborgvej 260 i Højslev/Nr. Søby, hvor jeg har boet de seneste 5 år. Jeg har hele mit liv boet i og omkring Skive. Jeg er født og opvokset i Resen, hvor jeg boede de første mange år af mit liv. Til dagligt arbejder jeg som Management Coordinator ved Arla Foods Nr. Vium Mejeri. Inden dette har jeg både uddannelses- og arbejdsmæssigt været vidt omkring. Oprindeligt er jeg uddannet industrislagter ved Danish Crown Skive. Her gjorde jeg min svendetid færdig og arbejdede indtil branden desværre satte en stopper for denne betydningsfulde arbejdsplads i kommunen. Lukning af slagteriet faldt sammen med, at mange af mine barndomsvenner i denne periode kørte byen tynd i bøgebeklædte busser og lastbiler med deres studenterhuer i forbindelse med, at de havde afsluttet deres studentereksamen. Dette sammenholdt med behovet for at finde et nyt ståsted efter slagteriet betød, at jeg besluttede mig for at støve lærebøgerne af og begynde på Skive Handelsskole. Efter endt studentereksamen var jeg så heldig at finde en revisor trainee plads ved Deloitte i Viborg. Efter 5 succesfulde og lærerige år, tog jeg skridtet videre til Arla Foods, hvor jeg stadig er i dag. 

 

Der har i løbet af årene været masser af oplagte muligheder og et personligt ønske om at følge mine jævnaldrende videre til de større universitetsbyer. Hver eneste gang beslutningen jeg har skulle tage skridtet, er det endt med, at Skive og de muligheder vi har i byen har trukket for meget i mig. Netop også derfor har jeg på trods af arbejde uden for kommunegrænsen valgt at bosatte mig i Skive kommune. Jeg tror på, at vi sammen kan skabe en kommune som på alle parametre kan konkurrere med nogle af de regionale lokomotiver, der omgiver os, hvilket er en nødvendighed, hvis ikke Skive kommune med tiden skal syne hen.

  

Jeg opstiller som kandidat til byrådet, fordi jeg brænder for det politiske arbejde. Jeg har længe drømt om at gribe stafetten og tage min tørn for Skive Kommune. Jeg håber på at få mulighed for at fremme og skubbe vores kommune i den retning som bredt er beskrevet i det fælles socialdemokratiske valgprogram.

 

Jeg brænder for og ønsker at sikre et værdigt liv for vores svage og udsatte borgere. Det betyder meget for mig, at man uafhængigt af sygdom, alderdom og social baggrund har mulighed for at få et værdigt liv, hvor man har mulighed for leve på lige vilkår med andre.

 

Jeg ønsker inderligt at vi som kommune kan udnytte det potentiale vi har i den beliggenhed vi har. I det arbejde, der allerede er gjort i kommunen. Men vigtigst af alt i de borgere, der er bosat i kommunen. Dette kan være gennem BIG Blue Skive, formidling omkring Skive som CO2 neutral fremgangskommune samt evnen til at udnytte og involvere nogle af de ildsjæle, der er i kommunen på tværs af fag og aldersgrupper og ikke mindst partiskæl. Alt sammen ting som jeg tror og føler skal til for at sikre at de visioner vi som Socialdemokrater har for Skive kommune.