Folketingskandidat

 

Skiveegnens folketingskandidat Anne Paulin blev enstemmigt valgt på kredsens generalforsamling.

 

Anne blev valgt som Skive kredsens folketingskandidat i april 2013. Hun er født og opvokset på Smidstrupgård i Hindborg ved Hem, men bor i dag i København.

Hun er uddannet civiløkonom fra Handelshøjskolen i København, og er ved at færdiggøre sine overbyggende kandidatstudier indenfor Erhvervsøkonomi og politik. For nyligt er hun vendt tilbage til Danmark efter et ophold på Columbia University i New York, hvor hun også studerede erhvervsøkonomi og politik. For tiden arbejder hun i et konsulentfirma i København.

Med sit folketingskandidatur ønsker hun at gøre en forskel for de svageste i samfundet. Derfor er hun meget optaget af at arbejde for at sikre arbejde til alle, og bekæmpe den voksende ulighed. Anne vil arbejde for at skabe de bedst tænkelige vækstvilkår for Skive-egnen, i et Danmark der er rustet til at møde fremtidens udfordringer.

Anne har i mange år været aktiv i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom og Socialdemokraterne. Igennem flere år sad hun i DSUs Forretningsudvalg, og stod også i spidsen for DSUs internationale solidaritetsarbejde. Anne er fast skribent på web-avisen Pio, hvor du kan få et større indblik i hendes politiske holdninger (www.piopio.dk).

Du er velkommen til at kontakte Anne på mail: Anne1paulin@gmail.com eller telefon 23363693.