Kalender

Følg med i hvad der sker hos Socialdemokraterne Skiveegnen.

 

Politisk duel i bokseringen

 

Der er lagt op til en spændende kamp i bokseringen, når der mandag d. 2. oktober holdes politisk to-parti vælgermøde i Durup Hallens Selskabslokale.

 

Kommunalvalget nærmer sig og to kandidater vil duellere på holdninger, viden og gennemslagskraft. Fra Venstre kommer nuværende borgmester i Skive Kommune Peder Christian Kirkegaard og fra Socialdemokratiet kommer Peder Christensen.

 

Det er Landboforeningen Limfjord, der i samarbejde med Venstre og Socialdemokraterne Skiveegnen  tager hul på optakten til årets kommunalvalg. ”Vi har i samarbejdet med Bokseklubben BK Nordsalling besluttet, at flytte valgmødet til et rigtigt kampsted – nemlig op i bokseringen,” fortæller Claus Clausen, formand Landboforeningen Limfjord. Han forklarer videre: ”Det er for os vigtigt, at politik er ægte og relevant, for det handler jo helt reelt om folks liv, men til gengæld gør det ikke noget, at det bliver fremlagt på en lidt sjov og anderledes måde. Det bliver et møde, hvor politikkerne skal debattere på ord og fortælle om deres visioner for vores fælles fremtid. Så må vi se, hvem der lægger mest aggressivt ud, og om vi vil opleve henstillinger eller måske endda en teknisk knockout.”

 

Politikerne vil debattere alt fra skole- og dagtilbud til landbrugets fremtid, og hvordan man holder gang i de lokale ildsjæle. Samtidig bliver der mulighed for, at tilhørerne kan stille spørgsmål til byrådskandidaterne. Mødet er gratis, og Claus Clausen slutter af med at opfordre alle interesserede til at komme og se ”kampen” og høre om kandidaternes mærkesager, og hvad de mener, man kan gøre for at styrke sammenhængskraften i Skive Kommune med fokus på det store opland, der omkranser Skive by.

 

Som kampleder og til at styre slagets gang har arrangørerne allieret sig med sportsjournalist Ole Tang, Skive Folkeblad.